Den anti-rasistiska vänstern – SDs valmotor.Jag har tidigare bloggat om min syn på Sverigedemokraterna, att de är ett rasistiskt enfrågeparti, och därmed ett – i mina ögon – skitparti. Dagens ganska korta blogg handlar om varför de drar in så stora valframgångar, om de nu är ett skitparti?

Svaret är enkelt; den antirasistiska vänstern agerar val-lokomotiv åt dem. Så här går det till. Säg att det är 15-20 år sedan, och någon börjar oroa sig för hedersvåld bland invandrare. Personen går ut i media och varnar för problemet. Vad gör då vänstern? Går direkt ut och stämplar personen som rasist.

Säg att någon vågar påstå att invandrarna kommer från länder med en unken kvinnosyn, och deras män har med sig dessa värderingar hit, vilket borde vara dåligt för de kvinnor som finns i deras närhet. Vad gör vänstern då? Går ut och stämplar den personen som rasist.

Säg att någon påstår att det i våra invandrartäta områden finns människor som går omkring som självutnämda moralpoliser och mobbar de som inte “sköter” sig, exempelvis kvinnor som inte har hijab eller niqab, vad gör anti-rasisterna då? Går ut och stämplar personen som rasist.

Säg att någon går ut och påstår att den allra mesta organiserade grova brottsligheten i Sverige utförs av människor med invandrarbakgrund, vad gör anti-rasisteerna då? Gissa vad, går ut och stämplar personen som rasist. Varför gör de detta?

Det är för att de inte vill hjälpa rasisterna. De menar att om dessa saker kommer fram då ökar rasismen. Så de sopar sådana påståenden under mattan.  Att de rent faktamässigt är sanna spelar ingen roll. Fakta som “hjälper rasisterna” får inte komma fram, de måste tystas med alla medel.

Och då spelar det ingen roll att de flesta invandrare inte är kriminellla, att stora (mycket stora) delar av dem kommit hit inte för att det är krig i deras land, utan för att de vill slippa förtrycket och leva i frihet. VISSA individer gör de här sakerna, och det måste tystas ner så att vi inte hjälper raisterna.

Men det finns ett problem här. Ett stort problem. Och det problemet är den där detaljen att sanningen har en tendens att komma fram. Men ingen i de etablerade partierna vågar tala klarspråk om det här. De som gör det skjuts obarmhärtigt ner som “rasister”. Exempelvis den moderate riksdagsmannen Hanif Bali som anklagas för rasism trots att han är född i Iran. Hur är det ens möjligt?

Så ingen står på sig och säger de här sanningarna. Ingen utom de som inte är rädda för att bli kallade rasister. För att de är rasister. Sverigedemokraterna är rasister. De är inte rädda att kallas rasister. Så de säger gärna dessa sanningar. Och det är bara de som gör det.

Det finns, har alltid funnits, och kommer alltid att finnas, en efterfrågan på sanning. Folk anar att de problem jag nämnt ovan finns på riktigt. Skjutningarna som man hör om på nyheterna äger alltid rum där det finns mycket invandrare, det går inte att dölja. Folk anar. Folk fattar. Och folk vill höra sanningen.

Och i detta skapar den anti-rasistiska vänstern ett sanningsmonopol för Sverigedemokraterna. De förklarar alla som talar om dessa problem för rasister. Och de som inte är rasister vill inte ta den skiten. De orkar inte. Och då får SD ett sanningsmonopol. Utan vänsterns hjälp hade SD aldrig vuxit bortom 3%. Tack för det, vänstern…Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *