Det verkliga problemet med Yasri Khans handskakningar.

Debatten omkring att Yasri Khan tvingats sluta pga att han tog en man i handen och sedan vägrade skaka tass med en kvinna rullar på. På ena sidan står de som säger att han fick sluta pga att han är muslim, på andra de som säger att orsaken är att han skiljer mellan män och kvinnor. Personligen ser jag ett annat större problem med det här.

Angående själva handskakningen så är det direkt oartigt att göra så, i en svensk kultur. Och – faktiskt – så tar man seden dit man kommer.  Det är upp till Khan om han vill vara oartig eller ej, men då får han acceptera att folk blir snea. Knappast Sveriges största problem.

Det verkliga problemet är ett annat. Avslöjandena om islamism inom miljöpartiet duggar tätt. Efter att Khan och innan dess Kaplan fått gå så kommer andra avslöjanden. Expressen avslöjar att en  kvinnlig miljöpartist vägrar erkänna folkmordet på armenier. När jag rensat vrångstrupen från allt kaffe så läser jag hur en annan muppe bjudit in Usama bin Ladens mentor att föreläsa i Sverige. Båda fick lämna sina uppdrag.

Det sägs att en gång är ingen gång, två gånger är en vana. Detta börjar hända lite väl ofta nu. Tre är en trend. Vad är det som händer?

Nu är det så att Sverige är ett land där alla handlingar från myndigheter är offentliga, såvida de inte hemligstämplats. Detta gör att vi får en möjlighet att gräva och undersöka. Och det har folk gjort, och det här lett till avslöjanden. Jag sammanfattar här.

Du kan bilda en ideell förening. När du gjort det kan du söka bidrag. Detta är officiella handlingar som man kan gräva i. I Sverige finns ett stort antal muslimer. C:a 75% av dessa utövar sin religion i lugn och ro utan att ställa till problem för andra eller att tvinga någon till något. De andra är med i en förening. Dessa föreningar får bidrag. Gräver man lite framgår det ett mönster bland ett större nätverk av vissa av de föreningarna. Mönstret är som följer:

  1. De begär – och får -bidrag från skattebetalarna och det rör sig om många miljoner.
  2. De är otransparenta. Alltså det finns ingen information om vad de gör.
  3. De är tydligt islamistiska.
  4. Det är en klick på ca 20 personer som dyker upp gång på gång.

Om punkt 2 kan sägas att det inte finns websidor eller annan information. Vi vet ingenting om detta. Vad gör de för pengarna? Ingen vet.

Om 3 kan sägas att de gång på gång bjuder in islamistiska hatpredikanter till sina konferenser. Sharialagar ska införas i Sverige, som skall bli ett islamiskt kalifat, halsuggning av homosexuella och de som lämnar islam och så vidare. Det traditionella islamistiska budskapet. När vi tittar på vilka internationella grupper dessa nätverk är anslutna till så hittar vi tydligt islamistiska grupperingar. I detta spagettinätverk av islamistiska grupper hittar vi även iEra. iEra betyder “Islams Era”. Du fattar. Denna grupp har förlorat större delen av sina medlemmar för att de åkt till Syrien, anslutit sig till ISIS och dött.

Detta är ett islamistiskt nätverk vilket inte representerar majoriteten av Sveriges muslimer. De vill införa ett islamiskt kalifat i Sverige, är öppet positiva till ISIS och terrordåd i vårt land.

Nu kommer vi till min 4:e punkt ovan. Vissa namn förekommer hela tiden när man undersöker detta. Ett av namnen är Memet Kaplan. En annan är Yasri Khan.

Så vad är nu problemet med Yasri Khans handskakningar? Problemet är att det fick folk att undersöka och det visade sig att detta är en klick antidemokratiska judehatande våldsbevakande islamister.

Föresten, i detta videoklipp får Yasri Khan frågan om han är emot att Saudiarabien halshugger ateistiska bloggare. Han behöver fem minuter för att inte besvara frågan. Bedöm själv mannen demokratiska meriter.

Rebecca Uvell är den källa jag använt för denna blog. Jag har samma information från annat håll också, men hennes blog har fördelen att han använt skärmdumpar och länkar till myndigheters websidor för att lägga fram bevis för varje steg i sin argumentation. Därför refererar jag till hennes blog i följande två inlägg: Här och här.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *