Mehmet Kaplan visar att PK-media faktiskt finns.

Nu stormar det om vår bostadsminister, alla som ens tittar i riktning mot en nyhetskanal på TV borde veta det nu. I allt det här vill jag göra ett konstaterande.

För första gången någonsin kommer jag här att länka till avpixlat.nu. Jag vill påpeka att jag inte tycker detta är en särskilt bra nyhetssida. Sverigedemokraterna säger officiellt att tidningen är ”neofacistisk”. De borde veta. Men i detta fallet är det relevant. Länken kommer här:

https://avpixlat.info/2016/03/20/forre-kulturministern-laser-avpixlat-orolig-over-den-hoga-invandringen/

Summering: Lena Adelsohn Liljeroth – kulturminister i den förra borgerliga alliansregerin, säger att mainstream-media mörklägger och hon läser Avpixlat. Resultatet blir att moderatledaren Anna KB går ut och säger att den kvinnan inte skulle få vara minister i hennes regering, ungefär. Därefter enas alla om att mainstream-media inte mörklägger utan på ett rättvist sätt skildrar hur det verkligen går till i Sverige.

Nu är det faktiskt så att den förra kulturministern har rätt; mainstream-media (MSM) mörklägger. Eller åtminstonne så filtrerar de kraftigt.

Och stormen kring Mehmet Kaplan bevisar detta. Här kommer den enkla logiken:

1: MSM rapporterar först nu att Kaplan umgås med islamister och facister.

2: Jag har länge påstått Kaplan umgås med islamister och facister.

Här måste vi fråga oss hur jag kunde “förutsäga” denna mediarapportering med ett par års försprång?

Det finns bara ett scanario som kan förklara detta. Det är att informationen om vem Kaplan VERKLIGEN är REDAN FUNNITS för DEN SOM VILL VETA. Media har låtit bli att ta upp detta och gräva i Kaplans bajs-bruna sällskap. Att de låtit bli måste bero på att de VALT att låta bli. Om de inte valt att låta bli att gräva i detta måste det berott på att de inte hade tillgång till informationen. Men om de inte hade tillgång till informationen så skulle inte heller jag ha det, och då skulle jag inte kunnat föregå mediastormen med flera år.

Alltså hade de tillgång till dessa fakta, men lät bli att gräva i det. Att en minister i regeringen är facist, islamist och isis-sympatisör är så grovt att det borde vara på löpsedlarna över hela landet, men ingen gräver i detta. För att de skiter i det.

Alltså filtrerar media ut obekväma sanningar.

Vilket Skulle Bevisas.

PK-media finns. Slutsnackat.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *