Socialdemokraterna talar nu som forna tiders rasister.

Idag kom det upp en länk på min Facebook-vägg som fick mig att sätta morgonkaffet i halsen, hade jag faktiskt druckit detta rävgift. För mig som har bloggat en del genom åren om debatten runt migration är detta jättestort.

Vår finansminister Finansminister Magdalena Andersson (S) anser att Sverige inte ska ta emot fler flyktingar än vi klarar av att integrera.

Meningen ovan är ett citat från och med ordet Finansminister.

De flesta som har ett politiskt minne som en ekorre inser inte att detta är ett närmast geologiskt skifte i den svenska inrikespolitiken på migrationsområdet. För att du ska kunna läsa det själv så slänger jag upp en länk som inte går till en betalvägg.  

Denna länk går till Aftonbladet, som ju är en sosseblaska. De skulle inte skrivit detta om det inte varit sant.

Som jag skrivit i tidigare på min blogg så blir de som påpekar sanningen i migrationsfrågor (att det inte bara är possitivt och problemfritt) direkt kallade rasister av dem som kallar sig antirasister. Om man till exempel hävdar att hedersvåld finns på riktigt blir man kallad rasist. Senare när verkligheten blir så påträngande att den inte kan förnekas börjar antirasisterna själva tala om hur det är. Men de är själva självklart inte raisister. Och någon ödmjukhet inför att de personer de kallar rasister sett problemet tio tjugo år innan dem, finns helt enkelt inte.

Föresten, i artiklen länkad till ovan nämner finansministern att Socialdemokraterna behöver vara självkritiska inför att de inte sett detta tidigare. Kan påpekas att många av deras medlemmar som sett detta länge nu gått över till att rösta SD.

Vad kan vi dra för slutsats av det här? Jag drar en, och vill vända mig till dig som betraktar dig som antirasist:

Sveriges befolkning har inte över lag stora problem med rasism. Vi är inte rasister. Det är du som kallar alla rasister så fort de identifierat ett problem med migrationen som säger det. Problem du gång på gång blundar för, och sedan slänger ur dig personangrepp mot dem som påpekar det. Vi är inte rasister, och du kommer steg för steg att erkänna alla de problem du kallat oss för rasister för när vi påpekat dem.

De verkliga rasisterna finns bland våra invandre, och den ökande antisemitismen i landet är en direkt följd av att vi importerat rasister från andra länder. De flesta delar inte våra värderingar. För att bota detta behöver inte invandrarna integreras i samhället, de behöver assimileras. Och det är omöjligt med det tempot vi tar in dem. Det kommer att ta ett par generationer att assimilera de vi redan har tagit in.

Massinvandringen till vårt land är inte en tillgång, utan ett problem. Insikten om detta sprider sig allt mer. Socialdeokraterna tar nu motvilligt små steg i riktning mot att förstå detta. Och vi som säger att massinvandringen är ett problem, vi är inte rasister. Säg inte det, för en dag kommer du själv att säga att det är ett problem.Kommentera

Din emailadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är märkta *